Du skal føle deg hjemme hos oss

Feet on pillow

Historier

Alva community

Utleiemarkedet kan være vanskelig å navigere seg i, og vi ønsker at våre leietakere skal føle seg trygge på at vi har deres beste interesse i fokus. Vi ønsker et hyggelig miljø i våre leiegårder og bidrar med et tilstedeværende og dedikert team.

Fordeler


Icon

Godt bomiljø

Alva tilbyr umøblerte leiligheter sentralt plassert i Oslos mest populære og livlige nabolag. Alle leilighetene våre er utstyrt med grunnleggende hvitevarer, og alle fellesområdene våre rengjøres regelmessig. Vi eier og driver alle leilighetene våre, og vi fokuserer på leietakernes velvære ved å skape trygg bolig for dem. Vår vekter er tilgjengelig 24/7 og rykker ut ved behov.


Icon

Digital leieprosess

Vi har innført en sømløs og fullstendig digital leietakerprosess for å gjøre det praktisk for deg. Fra start til slutt vil du oppleve en nettbasert opplevelse for å gjøre alt mer tilgjengelig, fra digital signering av leiekontrakten, opprettelse av en depositumskonto, en leietakerportal med full oversikt over betalinger og chatte med vårt Alva-team. I tillegg har alle leilighetene våre nå digitale låser der du bare bruker mobiltelefonen din som nøkkel.


Icon

Dedikert team

Å leie et sted med Alva bør være trygt, enkelt og morsomt. Vi har omfattende utleieerfaring, og vi vet hvor skremmende og vanskelig leieprosessen kan være. Derfor utvikler og tilpasser vi oss stadig til leietakernes behov og ønsker. Vi er her for å finne riktig hjem og område som passer livsstilen din, samt hjelpe deg gjennom hele leieperioden.


Icon

Forutsigbare kostnader

Å leie er en flott måte å budsjettere på; forutsigbare månedlige kostnader gjør det enklere å planlegge andre deler av livet ditt. Du trenger ikke å bekymre deg for økte renter, rengjøring av trappen eller uforutsette kostnader på grunn av bygningsvedlikehold. Leien justeres årlig i henhold til konsumprisindeksen. Dette kan bare gjøres 12 måneder etter at leieavtalen er inngått, med minimum 30 dagers varsel.


Icon

Partner nettverk

Leilighetene våre ligger i nabolag med livlig natteliv, kulturelle attraksjoner og andre sosiale aktiviteter. Vi vil sikre at du får mest mulig ut av ditt lokale område og samfunn ved å tilby eksklusive tilbud og fordeler fra og med lokale leverandører. Vi samarbeider også med håndplukkede selskaper slik at du som leietaker kan dra nytte av gode tilbud på nyttige tjenester som innholds-forsikring, rengjøring, flyttetjenester og så videre.


Icon

Fleksibilitet

Alva tilbyr en fleksibel leieavtale med en minimum 12-måneders leietid opptil 3 år. Flott hvis du er student eller på vei til ditt neste eventyr. Vi gjør det også enklere å komme i gang og ber bare om 2 måneders depositum. Alternativt tilbyr vi deg en leiegaranti, en engangsavgift tilsvarende 16% av 3 måneders leie.

Apartment building on frogner