Et lite stykke Paris midt på Frogner

Hvem er du?

Mitt navn er Frederic Ager og jeg er gründer og daglig leder av Grains. Reisen med Grains startet for fem år siden, og i dag har vi brasserier på fire lokasjoner i Oslo.

Image

Hvorfor åpnet du på Frogner?

Frogner er et veldig fint område i Oslo, med flott arkitektur som passer godt med vårt konsept som fransk brasserie. I vår bransje er beliggenhet ekstremt viktig - det handler om beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet. I tillegg må man må selvsagt også ha et konsept som holder vann, og en atmosfære som gjør at folk føler seg velkommen og har lyst til å komme tilbake.

Hva er Grains?

Grains er mer enn bare et bakeri og konditori – det er et brasserie og crêperie hvor hver rett og bakverk er laget med lidenskap og en kompromissløs dedikasjon til kvalitet. Vi sørger for at alle våre råvarer er de aller beste, og vi streber etter å skape mat som vi selv elsker. Hvis det er godt nok for meg, vet jeg at det er godt for alle. Min lidenskap for mat har blitt min jobb, og å starte Grains har vært en drøm om å bringe et stykke Frankrike til Norge. Vi fokuserer på førsteklasses mat og råvarer for alle som verdsetter kvalitet. Om 20 år skal vi fortsatt ha byens beste croissant, sandwich og galette. Har du lyst til å oppleve et lite stykke Paris i Oslo på Frogner, er du alltid velkommen til å besøke oss på Grains!

ImageImage