Vi har alltid deg som leietaker i fokus

Man in a coat in the hallway

Våre ambisjoner

Det å leie skal aldri gå på bekostning av folks trivsel eller trygghet, og vi skal alltid gjøre det vi kan for at våre leietakere føler at vi er der for dem og bidrar til at de får en bedre hverdag. Vi ønsker å være rettferdige utleiere og behandle våre leietakere med respekt.

Bærekraft

Vi i Alva tror at ESG (environmental, social, and governance factors) er avgjørende for å sikre en bærekraftig fremtid for alle. Vi er dedikerte til å gjøre en positiv innvirkning og ta del i vårt felles ansvar. Vi tror at fokus på bærekraft ikke bare gir gevinster for planeten og samfunnet, men at det også fører til langsiktig suksess og vekst for vårt selskap. Bli med oss på denne reisen mot en mer bærekraftig fremtid.

Alva

En del av carucel eiendom

Carucel Eiendom er et personlig og genuint familieeid eiendomsselskap i sterk vekst som driver med utvikling, utleie, samt kjøp og salg av bolig- og næringseiendom. Vi tar sjanser og utfordrer ved å tenke nytt, med et spesielt fokus på å jobbe med områder og konsepter. Vi bryr oss om naturen, menneskene og eiendommene som skal utvikles.

carucel.no